Preview #1 Advertising Week: Top Trends of 2016Provocările industriei: viziune și inovație. Primul eveniment de tip Preview al proiectului Advertising Week a abordat cele mai noi trenduri din industriile creative, prezentând într-o manieră inedită modul în care oamenii cu experienţă în marketing şi advertising privesc evoluţia acestora în anul 2016.

Speakeri:
– Anca Nuță (UniCredit Țiriac Bank) despre ”Top Trends from a brand perspective”
– Matei Psatta (Leo Burnett) despre ”Top Trends from a strategist perspective”

Locație:

____________

Ce este Advertising Week?

În perioada 19-24 octombrie organizăm prima ediție Advertising Week din București. Mapping the city – o săptămână dedicată în întregime marketingului și industriei creative de top. Obiectivul nostru este să facilităm drumul oricărui aspirant către industria creativă prin intermediul conferințelor, workshop-urilor, seminariilor și atelierelor pe care le organizăm.

București este un oraș în plină expansiune creativă. Misiunea noastră este să căutăm noi orizonturi și să explorăm universul industriilor creative. Ne propunem să mapăm cele mai interesante locuri din oraș: de la start-upuri, ateliere de creație, shop-uri, studio-uri foto, studio-uri de producție, platouri de filmare, hub-uri, până la bistro-uri și mini cafenele de colț, iar împreună să descoperim povești adevărate de business.

Rămâi conectat la oraș și află care sunt evenimentele PREVIEW pe care le pregătim în această vară!

source